Na jakiej zasadzie to ma niby działać ? "czarnej skrzynki" sugestii ? .
אני לא צריך אמונה עיוורת, אני לא צריך עזרה קומית, אני לא צריך להסתכל על הפצעים, אני לא צריך את ישוע המשיח סופרסטאר, אני לא צריך טלוויזיה ביום ראשון, אתה יכול להיות בטוח, אני לא צריך דת.
Gacek napisał(a):Na jakiej zasadzie to ma niby działać ? "czarnej skrzynki" sugestii ? .
Cześć pewnie działa to na zasadzie dźwigni o różnej długości ramion i przełożeniu jakie wtedy nastepuje.np tak się zmieniało skok zaworów w silnikach popychaczowych (Jarek ) skracajac jeda dzwignie druga robiła większy ruch. Sam podobno masz przedłużona dzwignie wysprzeglika. Kiedyś widziałem takie wspomagania w HD i podobno to działało ale było duże i ciężkie. A to z alle drogo według mnie pachnie ryżem i szkoda mi 100 żeby się przekonać że ledwo działa albo się rozleci w środku piaskowni. Stąd moje pytanie?
Ok można pewnie że tak ale życie pisze różne scenariusze oby Cię omijaly i nie zawsze to co jest dla innych łatwe dla niektórych jest problemem. Hej. Jak ktoś nie wie niech nie pisze. Cześć.
Dokładnie, na Aliexpress bezpośrednio od chińczyka z przesyłką od 40 zeta, a wygląda lepiej niż te z allegro Działa to na zasadzie dźwigni, zmniejsza siłę potrzebną do wciśnięcia sprzęgła. Kwestia tylko dopasowania do modelu, żeby linki pasowały.
easyclutch.jpg
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.