Po wielu latach chciałbym trochę w końcu pożegnać drobne mankamenty w mojej

Mam kilka pytań do osób które być może już przeprowadzały takie zabiegi

Chciałbym wymienić manetki na jakieś nowe, budżetowe nawet chinczyki i o ile z lewej strony podejrzewam wystarczy trochę siły aby ją sciągnąć, tak z prawej gdzie mechanizm od gazu nie jestem pewien czy z tej plastikowej rurki pod spodem sciąga się to jakimś sposobem lub może rozkręca? boje się, że coś uszkodzę a chciałbym ją jakoś zdjąć.
mam w planach również handbary i już się zastanawiam czy mi starczy miejsca na kierownicy aby je gdzieś zamocować. klamka hamulca również przyda się wymienić bo ułamana dlatego się rozglądam za jakimiś niebieskimi najlepiej.
Przy klamce od sprzęgła jest kabelek, który jak zauważyłem od dłuższego czasu musiał być wypięty ponieważ wypadł i się nie trzyma, koncówka również wygląda jakby się stopiła (?). Na ten moment jest tylko lekko wsadzona do otworka nie spełniając zapewne swojej funkci, jednak nie wpływa to w żaden sposób na odpalanie moto.. to prawdopodobnei czujnik sprzęgła?
Chciałem zakupić przednią owiewkę tą od lampy ale wołają za to prawie 5 stów

Lusterka - jeśli ktoś może jakieś polecić również będę wdzięczny, oglądałem nawet takie w tym kształcie jedne z tanszych dosępnych ale mam wątpliwości czy nie wyglądało by to słabo

https://allegro.pl/oferta/lusterka-do-m ... a74229ca16#
Z góry dziękuję jeśli ktoś jest w stanie coś doradzić
Pozdrawiam