1vj starter
1vj starter
Hej, zakupiłem Tenere 1vj 1987. Udało się:))) Jechałem po nią 600 km w jedną stronę - na miejscu (nawet nie odpalałem jak zobaczyłem stan!!!) ściągnąłem bak, sodło, koła, kierę i włożyłem wszystko do bagażnika golfa 4 kombi - no i powrót 600 km:))) Całość 17 godzin. Oczywiście złożenie i próby natychmiast po przyjeździe:)))
Tu kilka dwa zdjęcia: złożona... po złożeniu - straty? kierunkowskaz... Sprzęt świetny, stan super - a jak jedzie!!!!. Ale mam jedno pytanie. Jak to jest: czy 1vj są tylko z kopajką czy są wersje kopajka i rozrusznik? Moja ma tylko kopajkę, żaden problem - pali od pierwszego, ale ciekawość jest.
Czyli co: 1vj są tylko z kopajką?
Pozdr )
M
Tu kilka dwa zdjęcia: złożona... po złożeniu - straty? kierunkowskaz... Sprzęt świetny, stan super - a jak jedzie!!!!. Ale mam jedno pytanie. Jak to jest: czy 1vj są tylko z kopajką czy są wersje kopajka i rozrusznik? Moja ma tylko kopajkę, żaden problem - pali od pierwszego, ale ciekawość jest.
Czyli co: 1vj są tylko z kopajką?
Pozdr )
M
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Po kostki w błocie
- Motocykl: XT 43f
Re: 1vj starter
Szacunek za bagażnik !!!!!
wiozłem kiedyś tak moto w Scenic i mondeo
p.s.
ładna sztuka!!!
wiozłem kiedyś tak moto w Scenic i mondeo
p.s.
ładna sztuka!!!
- fakir
- Po kostki w błocie
- Motocykl: VFR750 & XT600 1VJ
Świetny sprzęt!
Ja też mam 1VJ, posiada kopajkę i rozrusznik, właśnie jestem w trakcie remontu pieca
Ja też mam 1VJ, posiada kopajkę i rozrusznik, właśnie jestem w trakcie remontu pieca
Yamaha XJ600N
Honda VFR750
Yamaha XT600z Ténéré
Honda VFR750
Yamaha XT600z Ténéré
Ale jeżeli 34L to jest to super - kilka litrów w baku więcej:))
Na części rozkładałem i montowałem w bagażniku sam... do wyciągnięcia w nocy trzeba było brata wezwac:))) - pomógł chętnie...
Tu można zobaczyć. Może ktoś jeszcze potwierdzi, że to nie 1vj, bo VIN jednak zaczyna się od 1VJ01... i rocznik marzec 1987.
https://vimeo.com/119991016
Na części rozkładałem i montowałem w bagażniku sam... do wyciągnięcia w nocy trzeba było brata wezwac:))) - pomógł chętnie...
Tu można zobaczyć. Może ktoś jeszcze potwierdzi, że to nie 1vj, bo VIN jednak zaczyna się od 1VJ01... i rocznik marzec 1987.
https://vimeo.com/119991016
- fakir
- Po kostki w błocie
- Motocykl: VFR750 & XT600 1VJ
Airbox pod kanapą? u mnie jest pod bakiem...
Sprawdź na elementach tj. airbox, silnik czy jest oznaczenie 1VJ lub inne
Sprawdź na elementach tj. airbox, silnik czy jest oznaczenie 1VJ lub inne
Yamaha XJ600N
Honda VFR750
Yamaha XT600z Ténéré
Honda VFR750
Yamaha XT600z Ténéré