o co chodzi ze ""zmianą tylnich osłon wydechu i aku"". Mógłbyś mnie oświecić.piot5rek pisze:
Zmiana zbiornika od starszego XT pociągnie za sobą zmianę tylnich osłon wydechu i aku.
Bo nie wiem co ma piernik do wiatraka.
o co chodzi ze ""zmianą tylnich osłon wydechu i aku"". Mógłbyś mnie oświecić.piot5rek pisze:
Zmiana zbiornika od starszego XT pociągnie za sobą zmianę tylnich osłon wydechu i aku.
Powiem ci tyle wyrwałeś boczki najprawdopodobniej wykonane na macie z szkła poklejonego na bazie zywicy poliestrowej . Kilogram takiej zywicy bo to zapewnie typowa konstrukcyjna 10 zł za kilogram szkło 30 + utwardzacz .Piotr pisze:Wyszło 220zł z przesyłką za 2 szt
Strzał w 10tkę
Oryginały niech na półeczce sobie leżą - są bezcenne
Nie mam pojęcia z czego są zrobione i guzik mnie obchodzi czy jest w nich domieszka drewna, węgla, ekogroszku czy platyny.Gacek pisze:Powiem ci tyle wyrwałeś boczki najprawdopodobniej wykonane na macie z szkła poklejonego na bazie zywicy poliestrowej . Kilogram takiej zywicy bo to zapewnie typowa konstrukcyjna 10 zł za kilogram szkło 30 + utwardzacz .Piotr pisze:Wyszło 220zł z przesyłką za 2 szt
Strzał w 10tkę
Oryginały niech na półeczce sobie leżą - są bezcenne
Radochę masz typową dla goscia który nie kojarzy zupełnie klimatów .
Odpal jakikolwiek palnik ogrzej to i jestem pewien ze jarac bedzie ci się to tak jak parujaca wacha .
Robiłem owiewki ,zbiorniki inne duperele na szkle przesycone najtanszą zywicą epoksydową koszt jest niewspołmiernie wyższy .
Inna sprawa taki laminat oparty na szkle super trzyma wytrzymałość ale jak pęknie ulegnie rozerwaniu - tnie nawet kosci jak skalpel chirurgiczny .
W temacie nie ma tanszej bezpieczniejszej alternatywy albo oryginał a jako zamiennik tylko drozej bo wegiel wychodzi najtaniej 100 za meterek 2